icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La igualadina Maria Díez (foto d’arxiu), amb un rècord de vertigen: vuit vegades com a màxima golejadora a l’OK Lliga

La jugadora igualadina del Manlleu Maria Díez torna a ser la màxima golejadora de l’OK Lliga femenina. La vuitena vegada de la seva carrera, el que la converteixen en una de les millors anotadores de tota la història.

Maria Díez és una peça clau en qualsevol dels equips que ha militat, tant si és a l’OK Lliga com en els diferents campionats internacionals que ha disputat amb la selecció. Aquesta és la 8a vegada que aconsegueix fer-se amb el títol de màxima golejadora, el que la deixa com una de les millors davanteres del planeta. Quan a principi de març es va aturar la competició pel brot de coronavirus, la davantera igualadina havia marcat 32 gols, 5 més que la seva perseguidora, la jugadora del Cerdanyola Gemma Solé.

Maria Díez se sent molt satisfeta per haver aconseguit una altre trofeu de màxima anotadora, malgrat que també ha reconegut que li hagués agradat acabar la competició encara que haguessin hagut de jugar el més d’agost, o més endavant. També assegura que, tot i que li significa un gran reconeixement, els gols no deixen de ser obra de tot l’equip.

La temporada vinent, Maria Díez continuarà defensant la samarreta del Club Patí Manlleu i es trobarà a l’OK Lliga amb seu exequip, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, del que ha assegurat que li fa molta il·lusió poder tornar a les Comes, encara que ho faci amb un altre conjunt com és el CP Manlleu.

FOTO D’ARXIU RFEP: Maria Díez ha estat la màxima anotadora de l’OK Lliga amb 32 dianes. El pitxitxi en categoria masculina ha estat el jugador del Barça Pablo Álvarez (al costat de la Maria), amb 38 gols.

tornar_radioIgualada