La igualadina Teresa Bernadas, campiona d’Europa d’hoquei patins amb el CP Voltregà femení

La portera igualadina Teresa Bernadas s’ha proclamat campiona d’Europa amb el Voltregà femení.

El conjunt de Sant Hipòlit es va imposar ahir al Palau Plegamans per 2 gols a 1 en la final de la competició continental. A més, ho va haver de fer a la pròrroga després que a la fi del temps reglamentari el resultat fos d’empat a 1. Als últims minuts del temps extra, el conjunt osonenc va marcar el 2 a 1, resultat que ja seria definitiu. Als darrers instants, el Palau Plegamans va col·locar 5 jugadores de pista per intentar forçar els penals, però Teresa Bernadas ho va impedir amb una brillant actuació. A les semifinals, el Voltregà es va desfer clarament del conjunt alemany de l’Iserlohn per 9 a 1. Per la seva part el Manlleu, amb les també igualadines María Díez i Raquel Bernadas, va perdre a les semifinals davant el Palau Plegamans a la tanda de penals, després d’empatar a 1 a la pròrroga.

Amb aquest triomf, el Voltregà femení suma la 6a Copa d’Europa de la seva història.