icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La innovació és una de les claus per aconseguir que les empreses de l’Anoia siguin més competitives

Així es desprèn de l’informe econòmic “Empresa i Progrés – La innovació en l’entorn empresarial”, que s’ha presentat aquest dimecres a la tarda, al Teatre Municipal l’Ateneu, en el marc del sisè Fòrum Empresarial de l’Anoia. Aquest document, elaborat per la patronal anoienca, proporciona informació, anàlisi i propostes, i dona pautes i eines per millorar l’economia del territori en el context del moment. Entre les idees de futur que aporta aquest document trobem, per exemple, la necessitat d’afavorir la creació d’empreses innovadores, impulsar programes de suport a la innovació, millorar l’entorn, agilitzar la gestió burocràtica i visibilitzar els casos d’èxit.

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, ha descat la utilitat d’aquest document i ha remarcat la necessitat d’innovar i ser resilient per ser competitiu. El repte d’innovar, segons l’informe econòmic elaborat per la Unió Empresarial, no passa només per les empreses, sinó que ha d’anar acompanyat del suport de l’administració i de la societat civil. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat les mesures que s’estan prenent des de l’Ajuntament, per ajudar el sector empresarial, com ara l’aposta pels estudis universitaris, les noves infraestrucutres com l’enllaç de la Ronda Sud o les millores al polígon industrial de Les Comes .

El sisè Fòrum Empresarial de l’Anoia ha comptat també amb la ponència de l’expert en innovació, Franc Ponti, i la participació de quatre empreses de l’Anoia que han exposat els seus casos d’èxit: Meritem, Arcas Ollé, Waterologies i Picvisa. L’acte ha estat conduït pel periodista igualadí, Joan Maria Morros.

tornar_radioIgualada