icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Joventut Socialista de l’Anoia reclama ampliar la Formació Professional a la comarca i impulsar nous graus a l’Anoia Sud 

Davant la manca de centenars de places a l’Institut Milà i Fontanals, la formació proposa tirar endavant una moció d’impuls a la Formació Professional a la comarca, que serà presentada als plens dels Ajuntaments al llarg d’aquest mes d’octubre. A través d’aquesta moció, la Joventut Socialista de l’Anoia demana a la Generalitat la posada en marxa immediata d’un pla estratègic per ampliar i millorar les oportunitats formatives en formació professional a l’Anoia. A més, reclamen que aquesta ampliació es faci de manera proporcional a la realitat demogràfica i econòmica del territori i que s’impulsin graus de formació professional al sud de la comarca per ampliar l’oferta educativa i així descongestionar també el Milà i Fontanals.

Segons la Joventut Socialista de l’Anoia, aquest institut acull més de 1.500 alumnes, dels quals un 40% provenen de la Conca d’Òdena i el 60% restant de la resta de la comarca, sent un alt percentatge originari de l’Anoia Sud.

tornar_radioIgualada