icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La jugadora igualadina Maria Díez anuncia que penjarà els patins a final de temporada

La jugadora igualadina Maria Diez, actualment a les files del Manlleu, ha anunciat que deixarà la pràctica de l’hoquei patins un cop finalitzi aquesta temporada.

Ho ha fet a través d’un comunicat que ha penjat a les xarxes socials. En aquest ha volgut destacar tots els clubs en que ha estat, començant per l’Igualada Femení Hoquei Club Patins on va iniciar la seva carrera esportiva. També als altres dos clubs que ha militat com són el Gijón i actualment, el Manlleu. A més, ha volgut tenir un reconeixement per les federacions catalana i l’espanyola de patinatge, on ha estat un peça clau de les dues seleccions. Precisament, l’any 2019 va deixar la selecció estatal després de guanyar 3 Campionats del Món, 4 Campionats d’Europa  i un Campionat d’Europa Sub-19. Maria Díez va començar a jugar a hoquei patins als 9 anys amb l’Igualada Femení i acabarà la seva carrera amb 33 amb el Club Patí Manlleu, precisament, el rival que tindran les igualadines divendres als ¼ de final de la Copa de la Reina.

 

Aquest és el comunicat sencer:

Hola a totes i tots.

Ha arribat el moment de comunicar que al final temporada donaré per acabada la meva etapa com a jugadora d’hoquei. Vaig començar amb 9 anys a L’Igualada Femení Hoquei Club Patins i acabo amb 33 al Club Patí Manlleu. Han sigut 24 anys, plens d’aprenentatges i vivències que m’han fet ser qui soc.

Tot i això, sempre seguiré vinculada a l’hoquei perquè és la meva passió i entenc la meva vida al seu voltant. M’agradaria agrair a totes les persones, clubs federacions que m’han aco9ompanyat durant tota la meva carrera esportiva:

  • A totes les meves companyes que he tingut al llarg d’aquests anys, ja que gràcies a elles m’emporto els millors records
  • A tots els entrenadors i entrenadores i persones dels diferents equips tècnics que m’han ensenyat a trobar l’essència d’aquest esport.
  • A l’Igualada Femení Hoquei Club Patins per obrir-me les portes als meus inicis i ensenyar-me els valors principals de pertànyer a club a un equip.
  • Al Gijón Hockey Club per donar-me l’oportunitat de viure el meu esport de manera única i inoblidable lluny de casa.
  • Al Club Patí Manlleu per acompanyar-me i fer-me gaudir dels últims anys de la meva carrera esportiva.
  • A la Federació Catalana per tenir-me sempre present i poder disputar de competicions irrepetibles.
  • A la Federació Espanyola per fer-me viure dels millors moments esportius i personals de tota la meva carrera esportiva i per tota la confiança dipositada en mi.

I per últim no podia faltar fer un agraïment especial a tota la meva família, ja que han estat al meu costat de manera incondicional i m’han facilitat el camí en tot moment. L’hoquei m’ha donat el regal: conèixer persones que m’enduc i formen i formaran part, de la meva vida, gracies de tot cor.

tornar_radioIgualada