icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Kaserna i Cal Badia ofereixen activitats esportives, d’oci i coneixement durant els mesos d’hivern

Els equipaments juvenils d’Igualada han presentat l’agenda d’activitats que ofereixen per les festes de Nadal i els mesos d’hivern.

Les inscripcions per apuntar-se a les diverses propostes ja estan obertes a la web activitatsk.igualadajove.cat. A causa de la Covid-19, les propostes estan adaptades a les mesures sanitàries vigents, i es podran veure afectades depenent de l’evolució de la pandèmia i de la participació ciutadana.

Algunes de les activitats són crear un Scape Room digital propi o conèixer de més a prop el disseny 3D. També es col·labora amb el col·lectiu Eixarcolant per conèixer les plantes silvestres i les varietats agrícoles tradicionals.

Pel que fa a l’esport, es faran rutes amb BTT i l’activitat conjunta d’Esport i Valors per gaudir amb més gent de la pràctica esportiva i dels seus avantatges. Aquesta temporada també es duran a terme tallers dedicats a la fotografia, estudi, ioga, cuina o maquillatge.

La tinenta d’alcalde i regidora de Joventut, Carlota Carner, ha posat en valor la voluntat de l’Ajuntament de “generar activitats de la mà de les entitats de la ciutat per reforçar les sinergies locals que permeten, alhora, programar molts tipus diferents d’activitats per tal que els joves puguin escollir i puguin seguir actius durant el període de Nadal”.

tornar_radioIgualada