icon_radio

RÀDIO

BLOG

La Llacuna celebra la Fira de Sant Andreu i la Matança del Porc

Cuina oberta / Gastroturisme – Del dissabte 6 al dilluns 8 de desembre, La Llacuna acollirà un dels esdeveniments més populars de l’any, la Fira de Sant Andreu i la Matança del Porc. Tot i que el plat fort és diumenge amb la Fira, els actes iniciaran  el dissabte dia 6, a les 11 del matí, al local de la plaça de les Eres amb un Taller de Maquillatge per les Festes, a càrrec de M. Teresa Costa. També a la plaça de les Eres, a la 7 de la tarda, hi haurà una xerrada- col·loqui sobre “Els Hàbits de l’Alimentació” a càrrec de la nutricionista Ma. Teresa Segura. Per acabar el dia, a les 12 de la nit al local de la piscina, festa per tothom “Estem Malament del Carro” organitzada pel Ball de Diables de La Llacuna amb la finalitat de recaptar diners per la creació d’un nou carro.

L’endemà diumenge dia 7, a  2/4 de 9 del matí, a la plaça Major, Matança del Porc on es podrà degustar una entrepà típic de botifarra a la braça amb allioli i vi del poble. L’esdeveniment és organitzat per la Comissió de la Matança (Agricultors, Cansaladers i Ajuntament de La Llacuna). Venda de tiquets el dissabte de 6h de la tarda a 8h del vespre al Casal de La Gent Gran i el diumenge al llarg de tot el matí.

D’altra banda, el mateix diumenge al llarg de tot el matí i migdia al centre de la vila es celebra la  Fira artesanal i comercial. Recinte firal: carrer de la Font, Plaça de la Font, plaça del Vall, c/ Raval, plaça del Formicó i carrer Major. A 2/4 d’una del migdia, a l’església de Santa Maria, Missa.

I finalment, dilluns dia 8, La Llacuna celebra la Festa de la Immaculada, patrona de La Llacuna. A 2/4 d’una del migdia, podreu gaudir de la Missa Solemne cantada i a les 6 de la tarda a l’església Concert Especial de Nadal, a càrrec del Grup Parroquial Pedaços.

 

tornar_radioIgualada