icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘La maledecció dels Palmisano’, nou llibre de Rafel Nadal

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -354-

‘LA MALEDICCIÓ DELS PALMISANO’ de Rafel Nadal (Columna, 2015)

la nova novel·la de l’autor de Quan érem feliços i Quan en dèiem xampany, el periodista i escriptor Rafel Nadal, titulada La malediccio dels Palmisano (Columna, 2015),  trasllada la nova acció al sud d’Itàlia en les envistes de la Segona Guerra Mundial. L’obra es difon com una saga familiar en la qual esclaten amb força tots els colors, les aromes i els gustos de l’Apulia i la vall d’Itria, que la geografia ha situat capriciosament en forma de taló de la bota de la península itàlica.

L’editorial Destino publica la nova novel.la de Rafel Nadal en castellà -i el Grup 62 ho fa en català-, a la venda des de principis de setembre de 2015, ha encapçalat el rànquing dels llibres més venuts en la ficció en català.

ARGUMENT

En un poble del sud d’Itàlia, la destinació de dues famílies, els Palmisano i els Convertini, queda unit per sempre quan Donata i Francesca, dues joves vídues de guerra, es conjuren contra la maledicció que persegueix els homes del clan dels Palmisano. Els fills d’aquestes dones, Vitantonio i Giovanna, creixeran aliens al gran secret familiar que els uneix i viuran una infància feliç, amb els vinyers, les oliveres i el singular jardí de flors blanques de nonna Angela com a teló de fons. Fins que s’intueix un nou conflicte armat, la Segona Guerra Mundial, i això obliga els dos joves a prendre partit.

L’AUTOR

Rafael Nadal i Farreras (Girona, 1954) és periodista, escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a RAC1 , TV3 i 8TV. Ha estat director d’El Periódico de Catalunya de maig del 2006 a febrer del 2010, periode durant el qual el diari va rebre, entre d’altres, el Premi Nacional de Comunicació (2008), el premi al millor diari d’Europa de l’European Newspaper Congress (2008), el premi a la millor portada de l’any de la Society for News Design (2007) i el premi al millor disseny d’Espanya i Portugal, de la SND (2007). Anteriorment, ha treballat en els principals diaris del país i ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en empreses editores i grups de comunicació.

Font/enllaç: Editorial Columna (Grup 62)

Article/post 1276 – Vols llegir? – volsllegir.cat

tornar_radioIgualada