icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena coordina les activitats a l’entorn del 25N a #Igualada

La regidora d’Igualtat del consistori igualadí Carlota Carner, i de Vilanova del Camí, Laura Pavón, han fet la presentació de l’agenda d’actes per commemorar el Dia Internacional per l’eliminació de la violència masclista, que s’organitza i es coordina des de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena. Carner, ha destacat el treball que s’ha realitzat per elaborar una agenda amb objectius molt concrets, la qual, durarà fins el 2 de desembre.

L’agenda, inclou activitats que poden ser d’interès per a dones, homes i persones no binàries, de diferents edats. Seran en forma de tallers, conferències, activitats i accions artístiques, cinefòrums i exposicions. Els tallers volen ajudar a trobar eines per establir límits, reflexionar sobre el mandat del rols tradicionals de gènere, sobre la necessitat de tenir eines per a l’autodefensa i proposaran noves masculinitats.

L’agenda amb motiu del 25N es pot trobar en els edificis municipals, les biblioteques, els centres cívics i els espais juvenils. També en format digital, a www.micod.cat.

tornar_radioIgualada