icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena obre les inscripcions per als cursos gratuïts de soldadura i d’instal·lacions de plaques solars

El curs de soldadura es durà a terme a Ig-nova, té una durada de 160 hores i s’iniciarà a finals de gener fins a principis de març. En aquest curset els alumnes treballaran una formació genèrica de soldadura, de materials fèrrics i del sector del metall. A més, als alumnes se’ls dissenyarà un itinerari personalitzat per trobar feina.

Pel que fa el curs de muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques, s’iniciarà a finals de febrer fins a mitjans de maig i té una durada de 260 hores. En ell els alumnes aprendran el replantejament, muntatge i manteniment d’instal·lacions solars i també se’ls farà un acompanyament en la seva inserció laboral. Aquest curs es farà a l’empresa Saltoki d’Igualada.

Els cursos són gratuïts i s’hi poden inscriure totes les persones empadronades a un dels set municipis de la Conca d’Òdena amb un nivell d’estudis d’ESO o equivalent i en situació d’atur. Es donarà prioritat a la motivació, actituds i aptituds de les persones i també es prioritzarà la inscripció de dones a la formació com a mesura per començar a revertir la masculinització del sector industrial.

Les persones interessades poden omplir el formulari disponible a la web www.micod.cat.

tornar_radioIgualada