icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Mancomunitat posa en valor la importància del Packaging a la Conca d’Òdena amb una exposició i un vídeo divulgatiu

Aquestes dues iniciatives s’emmarquen en el projecte “Conca Tech” que la Mancomunitat de la Conca d’ Òdena ha engegat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu d’impulsar el sector del Packaging al territori i difondre el seu valor. L’exposició, que inclou diferents packs de marques molt populars fabricats a la Conca, com Estrella Damm, Moritz, Isdin o Kit-kat, s’ha inaugurat aquest dimecres i es podrà visitar fins al 12 de febrer, al Centre Cívic Nord.

Durant la inauguració, l’alcalde d’Igualada i president de la Mancomunitat, Marc Castells, ha destacat la importància de posar en valor el sector del packaging a la Conca d’Òdena i donar-lo a conèixer a tot el món. L’acte ha comptat amb la presència de diversos representants d’empreses del sector del packaging a l’Anoia, com Grafopack, Graphic Packaging i Innovapack. A l’acte també han estat presents alguns dels alcaldes de la Conca d’Òdena i representants de la Diputació de Barcelona. Sílvia Gironès, en nom de la Diputació, ha explicat que aquesta exposició i el vídeo divulgatiu s’emmarquen en el programa “Treball, Talent i Tecnologia”, en el marc del qual s’ha fet un diagnòstic del sector i s’han impulsat diferents accions com aquesta exposició i aquest vídeo dedicat al Packaging de la Conca d’Òdena.

La inauguració de la mostra, que després d’Igualada es podrà visitar a d’altres municipis de la Conca, ha finalitzat amb la projecció del vídeo “El Packaging de la Conca d’ Òdena, al món”, on diferents empreses del sector expliquen com afronten reptes com la sostenibilitat i la innovació. El vídeo es pot veure a la pàgina web de la Mancomunitat www.micod.cat.

tornar_radioIgualada