icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

La meitat dels igualadins i igualadines ja tenen la pauta completa de la vacunació. A l’Hospital Universitari d’#Igualada hi ha 10 pacients COVID a planta i 1 a l’UCI

Sembla que les dades epidemiològiques comencen a descendir a la ciutat d’Igualada, malgrat els contagis continuen sense control amb una positivitat que supera el 15%. La RT es situa en 1,25, quan la setmana passada era del 3,5. El risc de rebrot ja està per sota dels mil punts, xifra que es va superar la setmana passada. L’atenció primària ja encadena moltes setmanes amb una alta pressió assistencial, mentre que a l’Hospital han començat a tenir un lleuger, molt lleuger, ascens d’ingressos. Al centre d’Igualada han passat de 7 pacients a final de la setmana passada, a 10 pacients ingressats a planta per COVID. Pel que fa els llits d’UCI per COVID havien estat buits en els darrers dies, però aquest dijous ja ha baixat un pacient a la Unitat de Cures Intensives.

Pel que fa les dades de vacunació a Igualada indiquen que el 50% dels igualadins i igualadines ja tenen la pauta completa, un total de 20.297 persones. Més de 23.000 persones tenen al menys una primera dosi. En la darrera setmana s’han administrat prop de 4.000 vacunes només a Igualada, la majoria de les quals han estat segones dosis.

tornar_radioIgualada