icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Micod i la Diputació de Barcelona convoquen una nova edició del programa “Digitalcommerce Conca”

Després de la bona acollida de la primera edició, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i la Diputació reediten aquesta iniciativa que vol ajudar als establiments comercials a digitalitzar-se. L’objectiu del programa és millorar la presència a internet i l’estratègia de negoci de comerços, restaurants i parades de mercat de la Conca d’Òdena. El projecte es pot seguir a través de diferents itineraris: ja sigui amb assessorament especialitzat i personalitzat, o bé a través de seminaris grupals.

La formació del “Digitalcommerce Conca” s’iniciarà aquest mateix mes de març i s’allargarà fins a l’octubre. Tots aquells establiments interessats ja poden omplir la sol·licitud per participar al programa a través de la pàgina web www.micod.cat abans del dia 13 de març. Per a més informació es pot enviar un correu a comerc@micod.cat.

Bon balanç de la primera edició

La primera edició de “Digitalcommerce Conca” celebrada l’any 2021 va deixar un molt bon balanç: quaranta comerços i restaurants es van poder digitalitzar gràcies a les consultories personalitzades, i un total de 115 comerciants i restauradors de la Conca d’Òdena van participar als set seminaris grupals sobre comunicació online.

tornar_radioIgualada