La millor versió de l’Igualada Rigat treu un empat davant el potent Caldes

L’Igualada Rigat empata a 2 contra el Caldes en un dels millors partits de la temporada.

Els arlequinats van fer múltiples llançaments a porteria i van posar a prova el porter del Caldes. La nota negativa és que l’equip va fallar dues faltes directes, l’última quan faltava un minut per acabar el partit. En aquest enfrontament, l’Igualada es va avançar dues vegades en el marcador. Marc Palau va aconseguir l’1 a 0 als 4 minuts de la primera meitat. Tot i així, el Caldes va empatar un minut després. Als 4 minuts de la represa, Roger Bars va marcar el 2 a 1 però quan faltaven 12 minuts per acabar, el Caldes va empatar amb una jugada increïble. Sergi Pla va fer una passada a Roger Bars des del darrera de la seva porteria. El problema va ser que en comptes d’arribar al destinatari, la bola va topar amb un ferro de la tanca que sobresortia i va arribar a l’estic d’un jugador del Caldes que només va haver d’empènyer la bola fins al fons de la porteria. A partir d’aquí, els arlequinats es van bolcar a la porteria contrària, però el 2 a 2 es va mantenir fins al final.

Aquest diumenge l’Igualada Rigat visitarà la pista del Reus Deportiu.