La millor versió del CF Igualada treu un empat contra el Vilafranca

El Club Futbol Igualada empata a 1 contra el Vilafranca, tot i disposar de nombroses ocasions per marcar.

El partit va començar molt bé per als blaus, però una vegada més el rival es va avançar a la mitja hora de la primera part. Malgrat el gol en contra, els jugadors de l’Igualada van seguir insistint i es van plantar diverses vegades a l’àrea contrària. Tot i així, el resultat de 0 a 1 es va mantenir fins al descans. A la represa, els blaus van portar el domini del partit i van tornar a tenir ocasions molt clares per marcar. En una d’aquestes, Sergio Álvarez va aprofitar un refús del porter per aconseguir l’empat a 1, un resultat que es va mantenir fins al final. Amb aquest empat, el conjunt igualadí segueix 2n per la cua a la classificació de Tercera Divisió.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp de La Pobla de Mafumet, en l’última jornada de la primera fase.