icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Mostra 2017 posarà especial èmfasi en temes considerats “tabú” dins del teatre familiar

La 28a edició la Fira de teatre infantil i juvenil, que es farà a la capital de l’Anoia del 30 de març al 2 d’abril, reunirà un total de 51 companyies  que duran a terme un centenar de representacions. La guerra, la indentitat sexual, l’assetjament o l’azheimer, seran alguns dels temes que tractaran els espectacles de La Mostra d’Igualada d’enguany. Una altra de les novetats de La Mostra 2017 serà la incorporació de dos nous espais a la fira: les Cotxeres dels Moixiganguers i el Celler del Sindicat.

La Fira de teatre infantil i juvenil d’enguany tindrà per primer cop un marcat accent solidari ja que es farà una campanya de suport a l’ONG “Save The Children”  per ajudar els infants refugiats. D’aquesta manera, la gent interessada a col·laborar en aquesta iniciativa podran fer les seves aportacions econòmiques en el moment d’adquirir les entrades de La Mostra, ja sigui per internet o a la taquilla de la plaça de Cal Font.

La Mostra 2017 s’inaugurarà el 30 de març, al Teatre Municipal l’Ateneu, amb l’espectacle de circ i dansa ‘El Buit’. Tota la informació la podeu trobar al web lamostraigualada.cat.

tornar_radioIgualada