icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Mostra d’Igualada arriba carregada d’estrenes

La 27a edició de la Fira de teatre infantil i juvenil, que es celebrarà a la capital de l’Anoia del 7 al 10 d’abril, inclourà estrenes d’espectacles catalans, espanyols i també europeus. Així, La Mostra acollirà les estrenes de “Loops”, de la companyia Engruna Teatre, del muntatge “Dibi dubi dubà”, d’Inspira Teatre, de “Hilos” de la companyia La Rous, de “Screen Man”, d’El teatre de l’home dibuixat, i també de “Cubs”, de Bambalina Teatre Practicable. D’altra banda, també dues companyies italianes, Touch Clown i Accademia Perduta, presentaran durant la Fira d’enguany les seves noves creacions. Els primers presentaran un espectacle de rugbi pels carrers de la ciutat, i els segons, oferiran l’obra “H+G”, una versió molt especial i emotiva de Hansel i Gretel, en què tots els actors que apareixen dalt de l’escenari tenen alguna discapacitat.

D’altra banda, la 27a edició de la Fira de teatre infantil i juvenil presentarà d’altres novetats com ara la concentració dels espectacles per a joves a l’espai de l’Escorxador i també la creació de la figura del Festival Amic. Segons Farrés, amb aquesta darrera incorporació volen obrir La Mostra i apropar-la a d’altres països europeus.

Pel que fa la imatge gràfica de La Mostra d’enguany és obra de l’il·lustrador i dissenyador gràfic igualadí, Xavier Mula, que ha volgut despertar la curiositat de tots els públics, amb un cartell divertit. Ho explica el mateix Xavier Mula. La 27a edició de La Mostra, que es farà a Igualada del 7 al 10 d’abril, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat.

tornar_radioIgualada