RÀDIO IN Esports

La nedadora del Club Natació Igualada Laura Rodríguez guanya la Copa Nadal de Barcelona i Marc Calzada i Janna Blaya, la Copa Nadal d’Igualada

La nedadora del Club Natació Igualada s’ha imposat en aquesta mítica prova barcelonina, que enguany celebrava la 109a edició, i ha donat la sorpresa guanyant Judith Navarro, que havia aconseguit la victòria en les dues últimes edicions. La competició, disputada al Port Vell de Barcelona, ha vist guanyar Rodríguez per primera vegada, amb un temps de 2 minuts i 41 segons amb què ha nedat els 200 metres de recorregut. En categoria masculina s’han complert els pronòstics i ha guanyat Guillem Pujol, del CN Mataró, per cinquena vegada consecutiva. En aquesta ocasió, amb un temps de 2 minuts i 11 segons. Aquesta edició de la Copa Nadal ha tingut rècord de participació, amb 600 nedadors.

Per altra banda, Marc Calzada i Janna Blaya guanyen la Copa Nadal d’Igualada

El Club Natació Igualada va celebrar aquest passat dimecres, dia de Sant Esteve, la 80a edició de la Copa Nadal a casa nostra. Els 85 valents i valentes que van participar havien de recórrer els 25 metres de la piscina del Molí Nou. El guanyador masculí de la prova va ser Marc Calzada amb un temps d’11 segons i 45 centèsimes. La guanyadora femenina va ser Janna Blaya amb un temps de 13 segons i 79 centèsimes.