icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La nit de Reis més especial, però igual de màgica

La nit del 5 de gener, els Reis estaran a Igualada. I si bé a causa de la situació actual no s’ompliran els carrers de la ciutat per rebre’ls, podrem ser testimonis de la seva màgica arribada en un programa especial emès per xarxes socials i Canal Taronja Anoia. Els Reis acompanyats pel Patge Faruk seran rebuts, per primera vegada en el Saló de Sessions de l’Ajuntament, per la consellera de cultura Àngels Ponsa i l’alcalde de la ciutat Marc Castells.

Més d’un centenar de col·laboradors de la Banda de Música d’Igualada, la coral Juvenil Xalest o la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia acompanyats pel cantant Roger Argemí faran possible aquest espai que serà presentat per Sol Carner i Marc Tarrida. Un missatge molt especial, i l’encesa de focs d’artifici en diferents indrets de la ciutat, donaran inici a un repartiment de regals inèdit, màgic i excepcional.

El programa emès simultàniament a les 20 h pel canal Youtube dels Reis d’Igualada i Canal Taronja Anoia, vol acompanyar a les llars igualadines en aquesta Festa dels Reis d’Igualada 2021 marcada per les restriccions.

 

“Tothom a casa”

No hi haurà, doncs, repartiment de regals per les cases. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells ha explicat que s’ha tingut coneixement que circula per les xarxes algun document en què s’ofereixen comitives de 2 patges per visitar domicilis particulars. Davant d’això, l’Ajuntament expressa que aquesta mena d’activitats contravenen les normes de seguretat establertes pel Departament de Salut. Es tracta d’una iniciativa que no té el suport de l’Ajuntament ni de la Comissió de Reis i que transgredeix les normes sobre les mesures per a la contenció de la pandèmia i posa en risc la salut dels membres de les famílies dels domicilis particulars. L’alcalde ha afirmat, en aquest sentit, que aquestes pràctiques “seran perseguides per aquest Ajuntament. Serem molt contundents i demanem la col·laboració ciutadana per combatre aquesta greu irresponsabilitat”.

tornar_radioIgualada