icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Nit Empresarial de la Unió Empresarial de l’Anoia serveix per reivindicar el macropolígon de Can Morera

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha assegurat, aquest dijous al vespre, durant la 19a edició de la Nit Empresarial, que un cop constituïts els nous ajuntaments a la Conca d’Òdena, és moment de debatre sobre la possibilitat que es faci aquest polígon de grans dimensions. Segons Chacón, cal parlar d’aquest tema  amb rigor i tenint clar que s’hi juga el territori. D’aquesta manera, segons la consellera, s’aconseguirà la unitat suficients per tirar-lo endavant.

Per la seva part, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, ha reclamat la necessitat que l’Anoia aposti per crear nous polígons que permetin créixer les empreses anoienques però també atraure empreses de fora.

Per últim, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, en el seu torn ha demanat responsabilitat als alcaldes i alcaldesses de la Conca d’Òdena per fer d’aquest un territori d’oportunitats. Segons Castells, el futur de l’Anoia passa per fer possible que vinguin noves empreses a la comarca.

Aquestes declaracions s’han fet en el marc de la Nit Empresarial que aquest dijous ha aplegat, al pavelló de Les Comes, prop de 400 empresaris i empresàries de l’Anoia i comarques veïnes. Durant l’acte s’ha fet entrega dels premis UEA que han estat per Picvisa, Aigua de Rigat, Iguana, Kompe i Ceina. Pel que fa el Premi Campus Motor ha estat per David Bosch.

tornar_radioIgualada