icon_radio

RÀDIO

BLOG

La nova novel.la de l’escriptor Josep Sampere protagonitza el nou ‘Club de lectura’ del ‘Vols llegir?’, a Ràdio Igualada

‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’, novel·la original de l’escriptor i traductor igualadí Josep Sampere, protagonitza la setena edició del ‘Club de lectura’ del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, que s’emet conjuntament per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. Aquest  divendres dia 15 d’abril, Ràdio Igualada emetrà aquest especial club de lectura a partir de les 20:10h., i redifusió el diumenge dia 17 a les nou del matí.

VLLG? / COMUNICACIÓ 

El ‘Vols llegir?’ adapta al format radiofònic una de les activitats de més èxit que realitzen bona part de les biblioteques a Catalunya: els clubs de lectura. En aquesta edició s’ha comptat amb al col·laboració de la Biblioteca Central d’Igualada, que ha seleccionat sis lectors que participen en aquesta activitat, per llegir el llibre proposat i posteriorment fer-ne la tertúlia a l’estudi de ràdio, amb la particularitat que també hi és present l’autor de l’obra escollida, i d’aquesta manera poder interactuar amb opinions, comentaris i dubtes envers a la novel·la.

Els lectors participants d’aquest programa: Sònia Bastida, Maria Lluïsa Sala, Cèsar Torrecillas, Raimundo Roman, Marta Bueno i Encarna Navarro, que juntament amb l’escriptor convidat, Josep Sampere, han comentat i fet tertúlia sobre la seva novel·la ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!‘. Publicada per l’editorial ‘Males herbes’ l’octubre del 2015, l’obra presenta una història de fantasmes poc convencional, narrada amb un ritme frenètic i una prosa àgil, que suposa una de les incursions en la literatura de terror més sòlides de la nova literatura catalana.

A part de l’emissió d’aquest ‘Club de lectura-Vols llegir?’ previst aquest divendres dia 15 a Ràdio Igualada, l’emissora igualadina realitzarà una nova emissió el diumenge dia 17 de 9 a 10 del matí. Per la seva part, Ràdio Nova de Vilanova del Camí també emetrà en redifusió el programa, el mateix diumenge d’una a dues del migdia.

El programa també és disponible en format ‘podcast’, ràdio a la carta. En aquest mateix article hi ha la possibilitat d’escoltar-lo:

tornar_radioIgualada