icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La PAH Anoia pressiona el Banc Popular per negociar la complicada situació d’una família d’Igualada amb dos nens

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la comarca de l’Anoia ha empaperat les dues oficines del Banc Popular a la ciutat d’Igualada per pressionar a l’entitat a negociar la situació que viu aquesta família igualadina. Les dues oficines que han aparegut empaperades són les que Banc Popular té a Igualada; la de les Comes i la de la Rambla.

La PAH Anoia destaca en un comunicat que “el Lluís i Núria són dos veïns d’Igualada amb dos menors, que degut a l’atur i al descens dels seus ingressos van haver de deixar de pagar la hipoteca. Els pares són avaladors. Per això, els nostres companys han arribat a oferir al banc quedar-se amb un deute i cedir, a més del seu habitatge, dues places de pàrking ja pagades. Tot amb la voluntat de tornar a començar el seu projecte de vida i que els seus pares visquin tranquils. Però Popular no vol negociar, els ha executat i pot quedar-se amb les dues vivendes i deixar-los encara amb un deute”.

La PAH Anoia ja ha anunciat que sinó hi ha un canvi d’actitud d’aquesta entitat bancària continuaran amb els actes reivindicatius amb l’objectiu de defensar els interessos d’aquesta família igualadina amb dos nens.

PAHBancPopular1

tornar_radioIgualada