icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La pandèmia continua a l’alça a la comarca de l’Anoia i a Igualada – A les 08:00h i 09:00h, d’aquest divendres, entrevista al director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada, Jordi Monedero

A la comarca de l’Anoia s’han notificat 229 positius en una setmana, dels quals 68 corresponen a la ciutat d’Igualada. La velocitat de contagi a la comarca és d’1,58 i a Igualada d’1,72, molt per sobre d’1, el que evidencia el creixement de la pandèmia.

L’índex de risc de rebrot a l’Anoia és de 463 punts, i a Igualada de 387. Un altre dels indicatius que ens mostren en quina situació estem és la positivitat dels Tests d’Antígens i PCR: A l’Anoia la positivitat és del 7% i a Igualada del 6,5%. En els dos casos es supera el 5% que és quan es considera que la transmissió no està sota control.

Els ingressos també han pujat a l’Hospital Univsersitari d’Igualada de manera considerable. A principi de mes hi havia 5 ingressats per COVID, i ara n’hi ha una vintena llarga. Per ara, les UCI’s es mantenen estables amb 4 pacients ingressats per COVID19, els mateixos que fa un mes.

A les 08:00h i a les 09:00h d’aquest divendres, Entrevista al doctor Jordi Monedero (103.2 FM i a www.radioigualada.cat)

tornar_radioIgualada