icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La pel·lícula ‘Rufmord’, el programa “30 minuts” i Candela Figueras, entre els premiats del Zoom Festival d’#Igualada

El Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, ha celebrat aquest dissabte a la nit, al Teatre Municipal l’Ateneu, la gala de cloenda i el lliurament dels Premis Zoom. Un acte on s’han repartit un total de 13 guardons que han recollit algunes de les produccions més populars de les graelles televisives del país, així com també programes i pel·lícules internacionals. La presentadora Mari Pau Huguet ha estat homenatjada amb el Premi d’Honor a la trajectòria. Huguet ha agraït el reconeixement i ha agraït l’aposta del Zoom per fer un festival com aquest fora de Barcelona. Per la seva banda, el Canal #0 de Movistar ha rebut el Premi d’Honor a l’empresa de Zoom Festival, per la seva aposta per formats originals i de qualitat.

A la Secció Oficial, la pel•lícula alemanya “Rufmord” ha rebut el Premi al Millor Format de Ficció. El Premi de la categoria d’Informatius ha estat per al programa “30 minuts” i el guardó al Millor Format Cultural i Divulgatiu, se l’ha endut la sèrie de Betevé “Oh my goig!”. Pel que fa a l’entreteniment, el Premi al Millor Format l’han rebut ex aequo el programa britànic “Drac SOS” i la producció “El cielo puede esperar” de Movistar+ i Lacoproductora. Per últim, la producció italiana “Le ragazze mundiali” s’ha endut el Premi Zoom al Millor Format d’Esports.

A més dels premis de la Secció Oficial, al llarg de la gala de cloenda, s’ha lliurat el Premi Auguri Sita Murt, que ha estat per Candela Figueras, i els Premis Millor Youtuber i Millor Instagramer, que han recollit Luc Loren i Pau Clavero, respectivament.

Finalment, s’ha fet entrega del Premi D.O. Catalunya al Millor Format de Televisió català, que ha estat pel programa penedesenc “El brot”, i els Premis del Showcase de Pilots de Ficció de Serielizados i Zoom Festival. En aquest darrer cas, el Premi del Públic ha estat per l’episodi pilot “Com a casa” de Sergi Ricart i Pol Masvidal, i el Premi del Jurat l’han rebut ex aequo “Nunca nos dijeron la verdad” de Rosa Blas, i “La vieja estrella” de Marc González.

La gala, que ha estat presentada per l’actriu Laura Guiteras, ha comptat amb la presència de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, la consellera de Salut, Alba Vergés i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

tornar_radioIgualada