icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

La Penya Blaugrana d’ #Igualada tanca el seu 60è aniversari amb un sopar amb Víctor Font

Per clausurar els actes del 60è aniversari, la Penya Blaugrana de la capital de l’Anoia, organitza, per aquest proper dimecres 4 de desembre, un sopar tertúlia amb el candidat a la presidència del Barça, Víctor Font. El sopar començarà a les 21:00h. El preu és de 16€ per als socis de la Penya i del Foment, i de 18€ per als no socis, i és imprescindible fer la corresponent reserva, a través de pbdigualada@gmail.com o al telèfon 619 77 27 68. Les places són limitades.  

Victor Font, nascut a Granollers el 12 d’agost de 1972, soci 72.609 és un empresari català cofundador i CEO de Delta Partners Group, empresa de serveis professionals centrada als sectors de telecomunicacions, mitjans de comunicació i tecnologia. És un dels fundadors del Diari Ara, editat a Barcelona des de l’any 2010.

 L’any 2018 es va postular com un candidat a les eleccions del Barça de l’any 2021, encapçalant la candidatura “Sí al futur”. La seva candidatura pretén renovar el Barça amb la creació d’un projecte esportiu basada en el talent que genera la Masia i en la defensa de la herència guanyadora de Cruyff. Proposa també un canvi de model econòmic del club basat en les tecnologies. Precisament arran d’aquesta iniciativa, a l’Assemblea de Compromissaris de d’aquest any 2019 va proposar la opció de que a les properes eleccions del club, s’hi pogués votar mitjançant el “vot electrònic”

tornar_radioIgualada