La persistència dels jugadors del CF Igualada masculí li dona tres punts d’or davant el Gavà

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa al Gavà per 1 a 0 en un partit que es va ajornar la setmana passada per la Covid-19.

Els blaus es van imposar ahir al conjunt del Baix Llobregat, gràcies a un gol de Max Morell quan faltaven 4 minuts per acabar. Amb aquest triomf, l’equip de la capital de l’Anoia ha pujat al 8è lloc a la classificació de Primera Catalana. A la primera part, els jugadors de l’Igualada es van estavellar davant la defensa rival. Els jugadors ho intentaven, però no hi havia manera de perforar la porteria contrària. A la represa, la situació no va canviar, malgrat que el gol no arribava. Als darrers minuts, el joc es va trencar i qualsevol dels dos equip podia marcar. Ara bé, quan faltaven 4 minuts per acabar, una gran jugada d’Izan Checa va arribar als peus de Max Morell, que va marcar el gol que suposaria l’1 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita de la Rapitenca, el 3r classificat de Primera Catalana.