icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La plaça de l’Ajuntament d’#Igualada acollirà, aquest divendres, la tradicional Cantada de Nadales

L’acte, organitzat pel Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, tindrà lloc a les 8 del vespre i aplegarà la majoria de corals de la ciutat per interpretar, amb l’acompanyament del públic assistent, algunes de les cançons més genuïnes d’aquestes festes.

Concretament, a  la cantada hi participaran les corals: Agrupació Coral La Llàntia, Cor de Cambra de l’ECMMI, Igualada Gospel Choir, Coral Mixta, Coral de Santa Maria, Coral Mig to, Cor Gospel de Xauxa, Coral Merlet,  Coral Gatzara,  Coral Infantil Els Verdums, Cor de noies Exaudio, Coral Cors Units.

Pel que fa les nadales que es cantaran seran les següents: El Noi de la mare, Les dotze van tocant, Santa Nit, Joia en el món, Fum, fum, fum, el desembre congelat i l’Himne del Patge Faruk.

Enguany la direcció de la cantada anirà a càrrec del Cor d’Homes d’Igualada  amb un format inusual: un petit grup instrumental.

Prèviament com cada dia a les 19h, al Niu Màgic de la Plaça de Cal Font tindrà lloc l’espectacle del calendari d’advent. Els fanalers explicaran el conte de llum d’una durada de 5 minuts, i encendran el fanal numero 23 del compte enrere fins al Nadal. Seguidament Igualada Comerç oferirà xocolatada per a tots els nens i nenes i a continuació, junt amb els fanalers, s’anirà fins a l aplaça de l’ajuntament per escoltar la tradicional cantada de Nadales.

tornar_radioIgualada