icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La plaça de l’Ajuntament d’#Igualada acull un espectacle musical extraordinari de la mà del grup Sense Sal i l’alumnat del Gabriel Castellà

Després de posposar dos anys el concert a causa de la pandèmia ha sigut possible fer la celebració del projecte musical “Violins i Violoncels” de l’escola Gabriel Castellà. Centenars de persones van assistir a aquesta funció única on, es va estrenar l’arranjament per a violins i violoncels de la coneguda peça “És aquesta nit”, una interpretació que la banda va escriure expressament per a l’ocasió. L’alumnat de l’escola Gabriel Castellà va poder acompanyar al grup amb els seus violins i violoncels i amb percussió corporal. També van poder participar del concert els alumnes de l’Institut Badia i Margarit que tenen l’opció de continuar participant en el projecte musical com a matèria optativa.

“Violins i violoncels” és un projecte de formació musical, impulsat conjuntament per l’Escola-Conservatori Municipal de Música d’Igualada i l’escola Gabriel Castellà, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. La iniciativa va néixer curs 2008-2009 per apropar la música a l’alumnat i, a través d’aquest art, treballar aspectes com l’autoestima, el respecte, l’autonomia, el treball en equip, la competència musical i el plaer per la música.

 

tornar_radioIgualada