icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La plaça de l’Ajuntament d’#Igualada s’omple de gom a gom per assistir al pregó del “Papa” Toni Albà

Centenars de persones s’han aplegat aquest dijous, al vespre, a la plaça de l’Ajuntament de la capital de l’Anoia, per assistir al pregó de la Festa Major d’Igualada 2019 “Habemus Festum”. L’actor i humorista Toni Albà, interpretant el personatge del Papa de Roma, ha repassat en clau d’humor el programa de la festa major i el que ell ha definit com els seus misteris. La tabalada, la cursa de la síndria, les obres de microteatre, les visites a l’arxiu comarcal, els tast de la pólvora o el vermut diabòlic han estat objecte de burla per part del pregoner.

Per acabar, i ja en un tot molt més seriós, Albà ha lamentat la situació que viu el país, amb polítics presos i exiliats, i ha assegurat que “No hi som tots, ni totes”, en clara referència  també a les agressions sexistes.

Per últim, l’actor i humorista ha tingut també paraules de suport per a l’Open Arms i ha assenyalat que “hauríem de fer la força que calgui per aturar el que està passant al mediterrani i que aquest deixi de ser una fossa comuna”.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada