icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La plaça de l’Ajuntament d’Igualada s’omple per gaudir del pregó d’en Peyu que dona el tret de sortida a la Festa Major d’Igualada 2023

L’actor, humorista i presentador ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida oficial a la festa grossa d’Igualada d’enguany. En Peyu ha començat el seu pregó proclamant la República Catalana, per després, ja en clau local, parlar d’alguns dels actes de la Festa Major d’Igualada, i riure d’alguns dels aspectes de la festa com el fet que la ciutat compti amb tantes colles participants en algunes de les activitats.

L’humorista ha parlat també en el seu pregó de les vegades que ha visitat Igualada per participar d’activitats com el teatre, el Rec.0, el museu del tren o anar a l’hotel Somiatruites.

D’altra banda, en Peyu ha aprofitat el pregó per criticar també un dels aspectes que no li agrada d’Igualada, com és la visió que dona de la ciutat la càmera del temps de TV3.

Els actes de la Festa Major d’Igualada continuaran al llarg de la jornada d’avui amb les visites guiades a l’Ateneu Igualadí, el trasllat de la imatgeria festiva des de la Casa de la Festa fins a la plaça de l’Ajuntament, el tast de pólvora i el concert de la JOSA. De cara a demà dimecres, la festa grossa de la ciutat seguirà amb la tronada d’inici de la festa, el trasllat de Sant Bartomeu, la conferència institucional, versots, la Pasacalle i el concert de la Cobla Marinada.

Podeu consultar el programa íntegre de la Festa Major d’Igualada 2023 al web de l’ajuntament, igualada.cat.  

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada