icon_radio

RÀDIO

BLOG

La poesia de Marc Freixas al ‘Vols llegir?’ de Ràdio Igualada

Actualitat literària, novetats editorials, recomanacions i l’entrevista al poeta Marc Freixas, protagonitzen la nova edició del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova i Ràdio Igualada.

VLLG? / COMUNICACIÓ

El ‘Vols llegir?’ d’aquesta setmana repassa l’actualitat literària des de tres punts diferents. El primer, balanç en positiu del Gremi de Llibreters de la Diada del Llibre, el Sant Jordi 2016, repàs al rànquing dels llibres més venuts i proposta cultural a la Biblioteca de Vilanova del Camí (Anoia) amb l’organització d’un taller de poesia fent un petit recorregut per la història de la poesia catalana.

L’entrevista d’aquesta edició 24 de la onzena temporada del ‘Vols llegir?’, la protagonitza Marc Freixas, un poeta del carrer que ens presenta el seu tercer poemari, ‘Reflexions a plena llum de carrer’ (El petit editor, 2016).

La col.laboració setmanal de la llibretera igualadina Isabel Casas (Llegim? Llibreria), que ens recomana la lectura del llibre de relats ‘Manual per a dones de fer feines’ de l’escriptora nord-americana Lucia Berlin, i que publica en català ‘L’Altra editorial’.

I finalment, recomanació directa del programa per triar la lectura de dos novetats de dues autores anoienques, Mireia Rubio amb el seu segon llibre,‘El tiempo del negro’ (Círculo rojo, 2016) i Georgina Vila amb ‘La dualidad interior’ (Ediciones Carena, 2016).

La primera emissió d’aquesta edició del ‘Vols llegir?’ té lloc aquest divendres dia 13 de maig, a partir de les 20:10h. del vespre a Ràdio Igualada, que es pot escoltar a través de la fm convencional, en el 103.2, a internet des de radioigualada.cat, i des de l’aplicació per a dispositius mòbils ‘igualapp’ (Android i Iphone).

I diumenge dia 15, a Ràdio Igualada, redifusió del programa a partir de les nou del matí, i també s’emetrà a Ràdio Nova de Vilanova del Camí, des del 107.7 fm i per internet des de radionova.cat, a partir de la una del migdia.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

PODCAST D’AQUESTA EDICIÓ 

En aquest article teniu la possibilitat d’escoltar aquesta edició 24 de la onzena temporada del ‘Vols llegir?’:

tornar_radioIgualada