icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Policia Local d’ #Igualada intensifica el control del seguiment de les normes sanitàries durant la setmana, però especialment en cap de setmana

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha explicat aquesta setmana que, tal com s’ha anat fent al llarg de la pandèmia, la Policia Local d’Igualada s’ha anat adaptant als successius canvis normatius, en funció de la situació sanitària. En aquest context, la regidora ha destacat que aquest últim cap de setmana la Policia Local d’Igualada va gestionar més de 130 incidències, entre les quals cal destacar que 35 van correspondre a denúncies per no dur mascareta, 6 a denúncies per consum de begudes alcohòliques a la via pública i 1 a denúncia a un bar per obrir malgrat les restriccions. La resta d’actuacions corresponen a altres tipus d’infraccions, com el consum de drogues o les ordenances de tinença d’animals. També es va procedir a la identificació d’un autor de furt en comerç i es van fer tres detencions, una per furt i desobediència greu, una per falsedat documental i drogues tòxiques i una per un delicte d’ocupació.

Carner ha subratllat “en aquest context, la feina de la policia és més important que mai, però ho és tant com la col·laboració ciutadana i, en aquest sentit, minimitzar els comportaments de risc no ha de dependre tan sols dels controls que pugui fer la policia, sinó també de la responsabilitat i l’actitud individual dels ciutadans”. També ha afegit que “la ciutadania d’Igualada ha respost sempre molt bé en els pitjors moments i, per tant, estic segura que en la situació actual també ho farà”.

En la mateixa línia, l’alcalde, Marc Castells, ha afirmat que “el govern municipal ha ordenat a la Policia Local que segueixi en la línia excel·lent de control, fent complir les obligacions pautades per les autoritats sanitàries, que farem complir de manera molt rigorosa”. Nou vehicle Seguint el procés de renovació de la flota de vehicles policials i, en un moment en què la presència al carrer del agents es especialment important, aquest dimecres ha estat presentat el nou cotxe de la Policia Local. Es tracta d’un model amb motor híbrid que ha estat escollit per les seves prestacions (capacitat de maleter, manioabrilitat, certificació de mampara de detinguts, etc.) i pel reduït consum i baixa taxa d’emissions.

tornar_radioIgualada