icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Policia Local d’Igualada, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil efectuen un dispositiu especial de control de l’oci nocturn a Igualada

Segons ha informat la Policia Local de la capital de l’Anoia a través de les seves xarxes socials, el passat divendres a la nit, es va inspeccionar un local d’oci nocturn de la zona del centre d’Igualada que concentrava queixes del veïnat per molèsties. Durant el dispositiu es van detectar diverses irregularitats. D’una banda, la Guàrdia Civil va aixecar acta per anomalies en la venda de tabac i begudes alcohòliques. En la mateixa inspecció els mossos van identificar diverses persones a l’exterior, aixecant una acta per tinença de substàncies estupefaents. I per la seva part, la policia va iniciar tràmits amb dues persones per aspectes relacionats amb la Llei d’Estrangeria.

També es van comprovar diferents aspectes relacionats amb la seguretat de l’establiment i la Policia Local d’Igualada va aixecar acta per 8 anomalies de competència municipal relacionades amb la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives.

Complementàriament a aquesta inspecció, es van efectuar dos controls exteriors a la zona centre d’Igualada i al Polígon de les Comes.

tornar_radioIgualada