icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Policia Local d’Igualada ha identificat dues persones per la crema de contenidors i ha sancionat dos bars per incomplir les mesures sanitàries

Amb la col·laboració de diversos testimonis, la Policia Local ha identificat i denunciat dues persones que aquest passat cap de setmana van cremar dos contenidors a la zona de l’estadi atlètic. Arran de la investigació dels fets, s’ha pogut determinar que aquestes dues persones també estan implicades en un actes vandàlics que es van produir fa unes setmanes al camp de futbol de les Comes i que van incloure la crema d’unes cadires de la graderia. Els dos implicats són menors d’edat.

També s’ha ha informat que, en relació amb el compliment de la normativa sanitària, la Policia Local ha aixecat acta d’incompliment per part de dos establiments més, a un dels quals se li ha retirat la llicència de terrassa i a un altre se li ha prohibit l’obertura a l’interior. L’aplicació d’aquestes mesures per part de l’Ajuntament s’afegeix a les que ja es van posar en pràctica la setmana passada per garantir que els bars de la ciutat compleixen amb les limitacions de l’activitat per garantir la seguretat sanitària de la ciutadania.

En el balanç d’aquesta setmana, la Policia Local ha fet 40 denúncies relacionades amb infraccions de la normativa sanitària.

tornar_radioIgualada