icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, critica la política industrial del govern de la ciutat

Camacho ho ha dit en una visita a la ciutat d’Igualada aquest passat cap de setmana. La presidenta del PPC ha afirmat que cal reactivar els polígons industrials de la comarca de l’Anoia com a base per la recuperació econòmica del territori. Alicia Sánchez Camacho ha estat crítica amb el govern de CiU i ERC, i els acusa de no fer realitat allò que van prometre a la ciutadania.

A tot això, el candidat del PP a la ciutat d’Igualada, Joan Agramunt, ha volgut agrair la presència de la presidenta del PPC a la ciutat d’Igualada. Agramunt també ha criticat amb duresa el govern municipal d’Òdena, format fins fa unes setmanes per CiU i ERC, a qui acusa directament de deixar-se perdre una opció de reactivació econòmica amb el polígon de la Zona Franca.

Sànchez Camacho va visitar la comarca de l’Anoia per donar suport als canididats anoiencs. Preguntats per les llistes fantasma, la presidenta del PPC va explicar que es fan arrel de les pressions que han rebut militants del PP en pobles petits i que no volen presentar-se. Camacho ha remarcat que d’aquesta manera ofereixen a la gent que vol votar el PP la possibilitat de decantar-se per aquesta opció.

tornar_radioIgualada