icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

La propera edició de la Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil es durà a terme del 7 al 10 d’abril de 2016

La propera edició de la Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil es durà a terme del 7 al 10 d’abril de 2016. El mercat d’espectacles per a tots els públics de Catalunya arribarà a la 27a edició acollint novament les millors produccions del sector.

El 14 de setembre s’obrirà el període d’inscripcions de les companyies per participar a la fira. Les sol.licituds es formalitzaran on-line a través del portal de La Mostra (www.lamostraigualada.cat) i romandran obertes fins al 16 d’octubre. L’any passat, la fira va rebre 322 propostes de diferents gèneres i formats, la xifra més alta registrada fins al moment.

El director artístic de La Mostra d’Igualada, Pep Farrés, seleccionarà els espectacles per la seva qualitat, contemporaneïtat, originalitat i capacitat d’incorporar nous llenguatges i posades en escena en espais no convencionals. Hi tenen cabuda tots els gèneres escènics (teatre, màgia, circ, clown, titelles, dansa, música, multidisciplinar…), tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s’inclouran formacions procedents de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

La inscripció dels professionals tindrà lloc del 17 de febrer a l’11 de març de 2016, un cop s’hagi presentat la programació. També es formalitzarà on-line. En l’edició de 2015, La Mostra ha comptat amb 64 espectacles (dels quals, 22 eren estrenes), 117 representacions, 473 programadors i 34.800 espectadors.

 

 

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país. Considerada Fira estratègica de Catalunya, La Mostra està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 27a edició se celebrarà del 7 al 10 d’abril de 2016.

tornar_radioIgualada