icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

La remodelada piscina del Molí Nou enceta la temporada

La piscina remodelada del Molí Nou romandrà oberta des que va iniciar la temporada de bany aqyest dissabte i fins al 7 de setembre. L’ajuntament va enllestir la setmana passada tots els treballs de millora , després que els serveis tècnics de la Diputació en fessin el diagnosi. En aquests dos darrers anys el consistori ha invertit 40.000 euros anuals per a la recuperació progressiva d’aquesta piscina emblemàtica que es va construir l’any 1934 i que ara presentava moltes mancances.

Durant el mesos de primavera s’ha substituït íntegrament la instal·lació elèctrica, que l’existent estava obsoleta i que requeria una urgent posada al dia. A més s’han instal·lat nous elements exteriors de mobiliari i enjardinament. Aquestes tasques s’afegeixen a les que es van dur a terme el 2013, quan es va efectuar una important intervenció en l’edifici principal. En aquest sentit, es van impermeabilitzar les zones sensibles, es va millorar l’accessibilitat i es va refer la terrassa.

El Molí Nou restarà obert aquest estiu entre el 21 de juny i el 7 de setembre, entre les 10 i les 20h. La informació relativa als abonaments es pot consultar a la mateixa piscina i també al Patronat Municipal d’Esports, visitant les seves oficines, el web www.pmeigualada.cat o trucant al telèfon 93 805 42 10.

tornar_radioIgualada