icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La residència del Grup Colisée a Igualada acull una visita institucional encapçalada per l’alcalde, Marc Castells

La nova residència per a gent gran del Grup Colisée a Igualada ha acollit una visita institucional encapçalada per l’alcalde, Marc Castells. A l’acte també hi ha participat el president del Consell Comarcal de l’Anoia i del Consell de la Gent Gran, Xavier Boquete; la primera tinent d’alcalde, regidora d’Acció Social i Habitatge i Directora del Servei d’Atenció Primària de l’Anoia, Carme Riera, i la responsable de l’oficina d’Afers Socials i Famílies d’Igualada, Laura Llanas. Per part del Consorci Sociosanitari d’Igualada, també han assistit la visita la seva directora tècnica, Mª Àngels Riba, i la directora de Recursos Humans, Montserrat Climent.

Les autoritats assistents han fet un recorregut per les instal·lacions de la nova residència, ubicada al número 41 del carrer Sant Carles, en ple centre del municipi a l’antic edifici de Mútua Igualadina. Colisée Igualada compta amb 91 places distribuïdes en quatre pisos pensats per cobrir les necessitats i desitjos de les persones grans que requereixen una atenció continuada i volen viure la residència com una prolongació del seu habitatge.

La nova residència ha suposat una inversió de 7,5 milions d’euros i la creació d’aproximadament 65 llocs de treball directes. Les seves instal·lacions compten amb una àmplia terrassa exterior, espais amb llum natural, sales d’estar confortables per a trobades familiars i un servei de menjador amb menú adaptat a totes les particularitats de salut i preferències dels residents. A més a més, els residents tenen a la seva disposició un ampli programa d’activitats i una multiplicitat de serveis dirigits a millorar les seves capacitats cognitives, mantenir l’activitat física i cuidar el seu benestar personal a través d’un servei de psicologia, fisioteràpia, rehabilitació i perruqueria.

Prevenció, seguretat i higiene: les claus del nou centre residencial del Grup Colisée a Igualada

Seguint estrictament les pautes i recomanacions de les autoritats sanitàries i governamentals, el Grup Colisée ha implementat les mesures de prevenció necessàries per evitar l’entrada del virus al nou equipament i garantir una obertura 100% segura amb mesures com mampares de separació per delimitar els espais de visites familiars en sales; guants i mascaretes a la porta d’accés al centre; solucions hidroalcohòliques i desinfectants per a sabates i roba; una barrera de protecció per a la zona de recepció, i senyalització per garantir les distàncies de seguretat.

Sobre el Grup Colisée

Grup Colisée a Espanya és una companyia centrada en cuidar, acompanyar i atendre les persones grans i les seves famílies. Colisée promou un model d’atenció personalitzat i una gestió professional que tingui en compte les necessitats físiques i emocionals de la gent gran per garantir que puguin seguir formant part de la seva comunitat. La companyia forma part d’un grup internacional amb més de 40 anys d’experiència en el servei i cura de persones grans i persones amb diferents graus de dependència i compta amb una xarxa de centres residencials a França, Bèlgica, Espanya, Itàlia i la Xina, i ofereix, a més, serveis a domicili a França.

El grup a Espanya té un equip de més de 4.400 professionals, aporta més de 6.200 llits residencials i compta amb 59 centres residencials i centres de dia repartits per tota la geografia espanyola.

 

tornar_radioIgualada