icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Rua de Carnaval d’Igualada aplegarà, dissabte al vespre, divuit comparses i més de dues mil persones

Aquest dissabte, 2 de març, Igualada viurà una nova edició de la seva Rua de Carnaval. Començarà a 2/4 de set de la tarda, des de la Plaça de La Masuca i finalitzarà a la Plaça de Cal Font, passant pels carrers Soledat i Sant Jordi, Rambles, Santa Caterina i Aurora. Hi participaran 18 comparses d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Capellades, que reuniran unes 2150 persones.

La comitiva anirà encapçalada per la Xaranga Ho Peta i, en aquesta ocasió, el Rei Carnestoltes i el seu seguici aniran a càrrec de la Coral Gatzara, que celebra els seus cinquanta anys. El pregó que llegirà el Rei Carnestoltes l’escriurà la mateixa Coral Gatzara, i el conduirà Yannick Ramis dalt de l’escenari. El jurat que triarà els premis a les millors comparses el formaran la dissenyadora que ha elaborat el cartell d’aquesta edició, Laura Gassó; per part de l’Associació Cultural Dessota, Lluís Ardèvol; per la Banda de Música d’Igualada, Barnat Canals; per la Unión Cultural Extremeña a l’Anoia, David Borrega; i, representant el departament de Promoció Cultural i actuant com a secretari, Joan Sala.

Tanmateix, durant la Rua, a l’alçada de la Rambla Sant Isidre 6, l’Ajuntament tornarà a habilitar una plataforma elevada i accessible per les persones amb mobilitat reduïda. Com és habitual, les zones blaves de la ciutat seran gratuïtes a partir de la una del migdia. Les restriccions de trànsit, aparcament i transport públic es poden consultar al web igualada.cat.

La celebració es completarà diumenge, a les 12 del migdia, amb el Miniball de Carnaval a la Plaça de l’Ajuntament.

tornar_radioIgualada