icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Sala municipal d’exposicions acull l’exposició “Oficis de convent: caputxins d’Igualada”

Aquesta mostra, que es podrà veure del 12 al 29 gener, a La Sala, és un viatge a la cultura religiosa dels frares a través dels seus oficis i tasques quotidianes, com ara, el porter, el campaner, el sagristà, el bibliotecari, el jardiner, l’infermer, el cuiner  o el sastre. Uns oficis explicats a partir dels espais conventuals on es realitzen, amb fotografies de Joan Solé, textos extrets de l’obra de sant Francesc d’Assís i les constitucions caputxines, i amb estris representatius de cada ofici.

L’exposició “Oficis de convent: caputxins d’Igualada” s’inaugurarà aquest dijous a les set de la tarda. Els horaris de visita seran els habituals de la sala municipal d’exposicions.  Per realitzar visites guiades amb un frare es pot escriure un correu electrònic a: jordicaputxi@gmail.com.

Cal destacar que coincidint amb aquesta mostra, l’AUGA ha programat, per al proper 23 de gener, a les sis de la tarda, a l’Ateneu, la xerrada: «La vida quotidiana dels caputxins a través de les tasques conventuals», a càrrec de fra Valentí Serra, arxiver dels caputxins.

tornar_radioIgualada