icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La segona edició del cicle “Músic On” tornarà a ser protagonista aquest cap de setmana i continua la seva ruta pels barris de la ciutat

L’esdeveniment vol, un any més, fer arribar la música en directe a diferents barris de la ciutat ajudant a potenciar l’activitat comercial i de restauració. La tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, ha estat l’encarregada de presentar aquesta nova edició del “Músic On” acompanyada del grup Lluna Plena en el marc de la compareixença municipal. Carner ha explicat que aquest festival “apropa, una vegada més, la cultura i la música a tots els barris, ambientant els espais i afavorint l’activitat de comerç i restauració”. A banda l’aposta segueix essent la de “donar veu a artistes molt diversos, principalment artistes locals i joves”.

Els concerts ja es van iniciar el passat dissabte 29 d’abril al barri del Poble Sec, davant la Sagrada Família.

Aquest proper dissabte, 6 de maig, serà el torn del grup Lluna Plena que farà un concert al barri de Les Comes a les 20h. El Parc Central i el nou Skatepark acolliran el dissabte 13 de maig una sessió del DJ Frans Garcia a les 12h.

El barri de Montserrat serà l’escenari del concert del dissabte 20 de maig amb el duet Marc i Lídia que mostraran el seu treball a partir de les 19h. La Rambla Sant Isidre acollirà, dissabte 27 de maig. un concert de Jazz que comptarà amb músics de l’Escola-Conservatori Municipal de Música d’Igualada i la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia, serà a les 18h.

Dissabte 10 de juny, a les 13h el DJ Toni Font actuarà al Parc de l’Estació Vella dins del Festival Electra. Finalment, dissabte 17 de juny, en el marc del Festival Vadefoodies, es farà el concert final de la 2a edició del “Músic On”, a les 13h al barri del Rec.

tornar_radioIgualada