icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La selecció espanyola d’hoquei patins, amb 5 jugadors de l’Igualada Rigat, campiona d’Europa Sub-23

La selecció espanyola Sub-23 d’hoquei patins, amb 5 jugadors de l’Igualada Rigat, es proclama campiona d’Europa després de guanyar Portugal per 1 a 2.

La competició es va disputar en forma de lligueta de 5 equips i el combinat espanyol ha acabat el campionat amb tots els partits guanyats. Portugal i Espanya arribaven invictes al partit decisiu, A més, necessitaven endur-se la victòria perquè el goal-average afavoria al conjunt portuguès. En aquest darrer enfrontament, Oriol Llenas va obrir el marcador amb un gol als 7 minuts. Tot i així, els portuguesos van empatar quan faltava poc per arribar al descans. A la represa, el joc va ser intens fins que als 6 minuts, el jugador del Noia Martí Gabarró va aconseguir el 2 a 1 definitiu.

La selecció espanyola Sub-23 ha acabat el campionat d’Europa Sub-23 amb ple de victòries. Va guanyar Itàlia per 6 a 1; Suïssa per 5 a 3; Anglaterra per 12 a 1 i Portugal per 2 a 1. Oriol Llenas va marcar 4 gols, Aleix Marimon i Eloi Cervera 3 i Gerard Riba 2.

A la foto de l’Igualada HC (d’esquerra a dreta): Eloi Cervera, Gerard Riba, Guillem Torrents, Oriol Llenas, i Aleix Marimon

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada