icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La selecció espanyola femenina, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas, i l’Holanda dels també igualadins Tety i Eric Vives reprenen dijous els WRG

Dijous es reprenen els World Roller Games la selecció espanyola femenina d’hoquei patins, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas, i la selecció holandesa masculina, amb els també igualadins Tety i Eric Vives.

El combinat d’Espanya femení jugarà dijous (17 h) al Palau Blau-grana contra Alemanya. El combinat estatal ha acabat primer de grup després de guanyar els 3 partits que ha disputat, contra Suïssa, Xile i França. Ara jugarà davant d’Alemanya, una selecció que, per contra, ha perdut els 3 partits que ha disputat. Per la seva part, la selecció masculina d’Holanda es troba disputant el Mundial C després que en l’últim campionat hagués baixat de categoria. Avui s’enfrontarà a Macau, a les 12 del migdia. De moment, l’equip dels Països Baixos té un nivell molt superior a la resta de participants i és un dels líders de la fase de grups.

Foto Maria Díez (Luis Velasco)

tornar_radioIgualada