icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La selecció espanyola femenina, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas, s’imposa a Alemanya i ja és a semifinals dels World Roller Games

La selecció espanyola femenina d’hoquei patins, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas derroten Alemanya i ja és a semifinals dels World Roller Games.

El combinat d’Espanya femení es va imposar a Alemanya per 7 a 0 en partit dels ¼ de final i amb un gol de Maria Díez. El partit va estar molt anivellat a la primera meitat, que va finalitzar amb un marcador de 2 a 0. A la represa, les espanyoles van demostrar la seva vàlua i van acabat imposant-se pel 7 a 0 final.

Per la seva part, la selecció masculina d’Holanda, amb els igualadins Tety i Eric Vives i l’entrenador Joan Doncel va golejar Macau per 20 a 2, amb 7 gols de Tety Vives i 1 d’Eric Vives. De moment, l’equip dels Països Baixos és el líder del grup quan falta una jornada per acabar la fase de grups.

Avui, la selecció espanyola femenina s’enfrontarà a Itàlia a les semifinals a partir de les 5 de la tarda. Holanda, per la seva part, jugarà contra Xina, a les 10 del matí.

Foto: Luis Velasco

tornar_radioIgualada