icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La setmana vinent començaran les obres de millora del polígon industrial de les Comes d’#Igualada

La primera fase d’aquest projecte de Modernització i Millora del polígon de les Comes afectarà principalment els carrers d’Alemanya i Gran Bretanya. Les obres inclouen, entre d’altres, la millora de l’enllumenat, convertir aquests carrers en vials de sentit únic, augmentar el nombre d’aparcaments i afegir un carril bici a la zona. Les obres, que s’encetaran la propera setmana i s’allargaran fins al mes de novembre, comptaran amb una inversió global d’uns 2 milions d’euros, cofinançats per la Diputació de Barcelona.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, explica que l’ajuntament ha treballat per intentar que l’afectació de les obres sigui mínima per als veïns i empresaris del polígon. Segons el regidor de mobilitat, entre d’altres mesures, s’habilitaran noves zones d’aparcament  a l’entorn del Parc Central. Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè, destaca que entre les millores previstes al polígon de les Comes, també s’inclou la creació d’una pàgina web i d’una aplicació per a mòbils. Per últim, el president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de les Comes, Joan Mateu, es mostra satisfet per l’aposta del govern de la ciutat de millorar el polígon.

La millora del polígon de Les Comes començarà pels carrers de Gran Bretanya i d’Alemanya, però la intenció del govern és fer extensiu aquest pla de modernització a tot el polígon.

tornar_radioIgualada