icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Síndica de Greuges d’Igualada visita el president de la Diputació

El passat dimarts, 23 d’octubre, una representació del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD) integrada pel seu president, Lluís Martínez Camps, i part de la junta directiva, de la qual forma part la Síndica Municipal de Greuges d’Igualada, Rosa Sánchez, van visitar el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells.

Aquesta trobada, que tenia per objecte explicar les activitats que realitza el Fòrum, els projectes de futur a nivell de formació de síndics, de col·laboració entre diverses entitats i de preparació de noves trobades nacionals i internacionals, va ser plenament satisfactòria.

El recolzament i el reconeixement  a la tasca que realitzen els Síndics Locals, per part del president de la Diputació, va servir per esperonar els desitjos d’aquest col·lectiu defensor dels ciutadans, per millorar diàriament en el seu treball de servei a les persones.

Mitjançant aquestes línies, el Fòrum vol agrair sincerament la rebuda del president de la Diputació de Barcelona i dels seus col·laboradors.

tornar_radioIgualada