icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Subseu de Camins a Igualada rep el premi Sant Josep de Calassanç 2023 per la feina que duen a terme dia a dia des de la fundació

El grup de voluntariat igualadí de la Fundació Social Escola Pia treballa per la cooperació internacional, porten en actiu des de 2008 i han estat claus per la construcció de dos centres d’educació secundària al Senegal.

En representació del grup de voluntaris de la subseu de Camins a Igualada, Pau Corcelles i Pere Gomà, expliquen que en rebre la notícia del reconeixement Sant Josep de Calassanç 2023 de la Fundació Joan Profitós “va ser una sorpresa molt agradable i vam quedar bocabadats”.

Des de la fundació social duen a terme principalment dues accions: conscienciar a la gent de les problemàtiques que hi ha al món i obtenir recursos econòmics per ajudar als infants del Senegal a que puguin anar a l’escola.

Pau Corcelles i Pere Gomà, de l’equip de la Subseu de Camins a Igualada, clouen l’entrevista feta per aquesta casa amb motiu del premi Sant Josep de Calassanç 2023, i que la podeu recuperar íntegrament aquí, a radioigualada.cat, reivindicant que els hi cal voluntariat jove. Agraeixen les tres noves incorporacions que han tingut, però afegeixen que els hi calen més.

En Manel Bagunyà, la Rosa Sánchez, l’Antònia Enrich, l’Andreu Escobar, en Bernat Sellarés, i els mateixos Pau Corcelles i Pere Gomà, membres voluntaris de la subseu, han realitzat durant 15 anys una gran feina de sensibilització a Igualada, fent presència a la ciutat dels projectes d’acompanyament a infants i joves en risc d’exclusió.

Podeu contactar i veure més informació de la Fundació a la pàgina web www.caminsfundacio.org.

tornar_radioIgualada