icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Supercopa de Catalunya d’Handbol, un esdeveniment de primera línia per omplir les Comes el pròxim 23 d’agost

La Supercopa de Catalunya d’Handbol, que es disputarà a Igualada el 23 d’agost, espera omplir el pavelló de les Comes amb uns partits de primera magnitud.

Aquest dimecres se’n va fer la presentació a la plaça de l’Ajuntament i els organitzadors van voler deixar clar per què han apostat per la capital de l’Anoia per portar aquest esdeveniment. La Supercopa de Catalunya la disputaran els guanyadors de les semifinals, que es disputaran en dies anteriors. Així, en categoria masculina les jugaran: La Roca – Barça i Sarrià – Granollers mentre que en categoria femenina seran: La Roca – Sant Quirze i Sant Vicenç – Granollers. Les finals es jugaran el 23 d’agost a la pista d’hoquei de les Comes on s’hi instal·larà un terreny de joc sintètic per a l’ocasió. A les 7 de la tarda es disputarà la final de categoria femenina i a les 9 del vespre, la masculina.

La Supercopa de Catalunya masculina i femenina es disputarà el divendres 23 d’agost al pavelló de les Comes. L’organització anirà a càrrec del Club Handbol Igualada i la Federació Catalana d’Handbol amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada