icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Tarima representarà una acció artística al carrer amb motiu del Dia Escolar de la No Violència i la Pau

L’escola municipal de teatre, amb el suport del Servei de Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, durà a terme la representació aquest diumenge a partir de les 11h del matí al barri de Fàtima. L’objectiu d’aquesta escenificació és la presa de consciència de la violència que envolta la societat i la conscienciació dels problemes i necessitats de l’entorn.

A La Tarima, actualment, hi ha 8 grups de teatre. Els dos grups de 3r a 5è de primària tractaran el bullying; els dos grups de 6è a 2n d’ESO desenvoluparan aquest mateix tema, a més de l’assetjament i la violència verbal; els tres grups de joves de 3r d’ESO a 2n de batxillerat s’endinsaran en les violències sexuals, concretament en la transfòbia; i el grup d’adults treballarà la violència social i del sistema.

Mitjançant la performance, l’alumnat de La Tarima guiarà el públic des del Centre Cívic fins al parc de Valldaura. De fet, des de l’inici del curs escolar, La Tarima ha estrenat un nou espai, el Centre Cívic de Fàtima. En aquest sentit, Hervàs, explica que el projecte també sorgeix de “les ganes d’establir una vinculació de l’escola amb el barri de Fàtima”.

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa, ha posat en valor la tasca de La Tarima, “sobretot aquests últims anys en què la situació ha fet que l’esforç d’alumnes i professors per seguir endavant malgrat les restriccions hagi estat molt gran”.

L’activitat es durà a terme aquest diumenge 30 de gener i durarà aproximadament dues hores i mitja, d’11h a 13:30h. La respresentació és gratuïta i oberta a tothom.

tornar_radioIgualada