icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La taxa de reproducció de la COVID19 a #Igualada es situa en 1,65. Què vol dir? Si hi haguessin 100 infectats actuals acabarien contagiant a 165 persones. Per tant, la pandèmia creix

Unes dades que no són bones, però tampoc alarmants i que situen Igualada amb un risc molt alt de rebrot segons les dades del Departament de Salut. En els darrers 7 dies a la ciutat d’Igualada s’han comptabilitzat 42 contagis, el que vol dir que cada dia se’n detecten 6 amb prova PCR. Pel que fa l’índex de risc es situa en 260, 60 punts per sobre dels 200 que es considera el límit per mantenir la pandèmia sota control.

La Conca d’Òdena també es troba en una situació similar

Sense anar més lluny, Òdena que no sumava cap cas de COVID19 en les últimes dues setmanes, avui ja es suma 4 en els darrers 7 dies. Vilanova del Camí n’acumula 9, i Santa Margarida de Montbui 8. Tots els municipis que van ser confinats de la Conca d’Òdena, avui dimarts, tenen una taxa de reproducció del virus superior a 1, el que vol dir que la pandèmia continua creixent. Per ara, es tracta d’un creixement lent, però que cal aturar. Les autoritats sanitàries continuen demanant prudència als ciutadans, i que apliquin les recomanacions de mascareta, mans i distància.

tornar_radioIgualada